Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Altres Cursos

INSCRIPCIONS OBERTES! Jornades sobre 'Anàlisi de projectes d’interès públic. Aspectes tècnics, econòmico-financers i legals'

23/09/2019
Per primera vegada el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona convoca un curs de formació juntament amb els Col·legis d’Economistes de Catalunya i d’Enginyers de Camins, Canals i Ports destinat a aprofundir en l’anàlisi dels impactes socials i econòmics de projectes normatius i d’inversió públic-privada que afecten la gestió dels serveis públics, les grans infraestructures i les operacions urbanístiques.
INSCRIPCIONS OBERTES! Jornades sobre 'Anàlisi de projectes d’interès públic. Aspectes tècnics, econòmico-financers i legals'

Aquestes jornades de formació tenen el seu origen l’any 2016, quan es va crear un grup de treball entre els Col·legis d’Enginyers de Camins, Canals i Ports i el Col·legi d’Economistes, al qual es va incorporar el Col·legi de l’Advocacia. En aquest grup de treball van participar-hi una cinquantena de professionals de diferents disciplines i institucions com ESADE, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i IVÀLUA. El grup va elaborar un document de referència a finals del 2018, a partir del qual s’han configurat les jornades que es presenten.

El curs s’organitza en base a la discussió aprofundida d’una sèrie de casos amb professionals, advocats, economistes i enginyers.

Les dues últimes jornades -el 28 de novembre i el 5 de desembre- se celebraran al Col·legi de l’Advocacia, i les quatre primeres -el 31 d'octubre; el 7, 14 i 21 de novembre- al Col·legi d’Economistes i al Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports.

Sessions a l’ICAB

Dijous 28 de novembre
Projecte: Projecte Sant Andreu La Sagrera
Coordinació:: Rosa Fornas
Professors participants:
· Albert Viladomiu
· Maria Sisternas
Professor convidat: Joan Baltà

Dijous 5 de desembre
Projecte: Anàlisi de l’impacte social i econòmic de diversos projectes normatius
Coordinació: Pablo Molina
Professors participants:
· Susanna Ferrer
· Andreu Ulied

Professor convidat: Josep Maria Aguirre

Més informació i inscripcions on-line AQUÍ.

Documents