Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Comissió de Transformació Digital

Inscriu-te al Curs de Fonaments de Protecció de Dades Personals (2019)

10/05/2019
La Comissió de Transformació Digital i la Secció de Drets de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) obren les inscripcions per a l'edició 2019 del Curs de Fonaments de Protecció de Dades Personals. El curs tindrà lloc del 27 de maig al 17 de juny, a l'Aula 64 de la seu col·legial (c/ Mallorca, 283), els dilluns i els dimecres.
Inscriu-te al Curs de Fonaments de Protecció de Dades Personals (2019)

La proposta formativa versarà sobre temàtiques com el Context normatiu de la protecció de dades: marc nacional i internacional, àmbit d’aplicació i conceptes bàsics; els principis de la protecció de dades, la legitimació del tractament de dades i les polítiques de privacitat; els drets dels individus i subjectes intervinents: responsables i encarregats de tractament; nous conceptes: privacitat per defecte, avaluacions d’impacte, violacions de seguretat i transferències internacionals; el Delegat de Protecció de Dades, autoritats de control i règim sancionador, normatives sectorials; introducció a la gestió de riscos en tractaments de dades personals i programes de protecció de dades personals: mesures de seguretat tècniques i organitzatives.

Entre els docents es troben professionals del món de l’advocacia com els advocats/des i vocals de la Comissió de Transformació Digital Jordi Ferrer, Eduard López, Maria Pons o Albert Castellanos; a més a més de Carles Basteiro, advocat i vocal de la Secció de Drets de les TIC, i Beatriz Esquivel, consultora legal en protecció de dades, ciberseguretat i compliance a Ecix Group.

Més informació i inscripcions.

Contactes