Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La CRAJ informa: reforç del servei comú processal a Santa Coloma de Gramenet

26/09/2019
El Departament de Justícia endega en el partit de Santa Coloma de Gramenet l’actuació d’un equip de suport a l’SCPE. L’equip reforçarà aquest servei comú processal amb l’objectiu de revisar i impulsar la tramitació de les execucions civils pendents.
La CRAJ informa: reforç del servei comú processal a Santa Coloma de Gramenet

A partir de l’1 d’octubre, i durant 4 mesos aproximadament, aquest equip (EAP), format per 2 funcionaris del cos de tramitació al servei de l’Administració de Justícia, s’encarregarà de les execucions civils pendents que s’han determinat en el pla de treball.

Les actuacions que es duran a terme en aquest partit judicial formen part d’un pla de treball dictat pel Secretari Coordinador Provincial de Barcelona i aprovat pel Secretari de Govern del TSJC.

Podeu trobar més informació sobre l’oficina judicial a la intranet de l’Administració de justícia (https://espai.justicia.gencat.cat/Administracio-justicia/Pagines/default.aspx), i al web de l’Administració de Justícia

Contactes