Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

La revista ‘Món Jurídic’ núm. 323 ja es pot consultar en PDF

29/07/2019
La façana del Palauet Casades amb la banderola del '2nd Women Business & Justice European Forum' és la imatge de la portada del número 323 de la revista ‘Món Jurídic’, que edita el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB). La publicació, corresponent als mesos de juny/juliol 2019, ja es pot consultar en format PDF al web col·legial.
La revista ‘Món Jurídic’ núm. 323 ja es pot consultar en PDF

Aquest número inclou articles sobre la doctrina del TC sobre la «fiesta de los toros» com a patrimoni cultural (o com lidiar amb la creixent sensibilitat animalista); Reglaments 2016/113 i 2016/1104 de cooperació reforçada en l’àmbit de la competència i llei aplicable; La sentència del tribunal de justícia de la Unió europea de 26 de març de 2019: els efectes de la declaració de nul·litat de la clàusula de venciment anticipat; el codi ètic com a pedra angular d’una cultura corporativa positiva; la finalització de la discriminació per bloqueig geogràfic en l’ e-commerce: una altra fita cap a un mercat únic digital. 

Així mateix, recull dues entrevistes. Una amb la primera dona presidenta del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, Anabel Miró, i la segona al magistrat  Pascual Ortuño.

Aquest número també recull la crònica del “2nd Business & Justice European Forum”.

Per donar la benvinguda a l’estiu i les vacances aquest número també estrena una nova secció “Animus Jocandi” amb la qual volem que passeu una estona divertida tot fent “passatemps”.  

Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats. És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat