Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Matrícula oberta per al nou curs e-Learning ICAB sobre la Compravenda Immobiliària (Octubre 2019)

01/10/2019
El curs es desenvoluparà on-line del 28 d’octubre al 20 de desembre de 2019.
Matrícula oberta per al nou curs e-Learning ICAB sobre la Compravenda Immobiliària (Octubre 2019)

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza un nou curs on-line, exhaustiu i complet, sobre una de les matèries més comunes per a qualsevol professional del Dret i del sector immobiliari en general, com és la compravenda immobiliària.

El curs està adaptat als últims i més importants canvis normatius en la matèria i tracta des del punt de vista pràctic totes les qüestions rellevants en les diferents fases de la compravenda immobiliària -des de la comercialització de l’immoble i la seva revisió prèvia a la compravenda-, així com els aspectes contractuals i les seves repercussions fiscals.

El curs és de caire pràctic i se centra en aquells aspectes que plantegen una major problemàtica en el dia a dia de qualsevol professional, raó per la qual també recull els més recents criteris jurisprudencials en la matèria.

El consultor serà l’advocat Pascual Botia.

Què és e-Learning ICAB?

La plataforma e-Learning ICAB és un espai d’aprenentatge i comunicació a distància desenvolupat amb una finalitat formativa i que se serveix de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i Internet.

Aquest model d’aprenentatge, que combina la formació a distància amb alguna sessió presencial,  dóna possibilitats de formació a totes aquelles persones que no puguin desplaçar-se a les aules de la seu col·legial.

A través de la plataforma virtual, els i les alumnes podran accedir als debats i fòrums, fer consultes y seguir l’avaluació continua i els cursos.

Aquest curs e-Learning ICAB sobre la Compravenda Immobiliària començarà el 28 d’octubre i finalitzarà el 20 de desembre de 2019, i constarà de 50 hores de treball per a l’alumnat.

Inscriu-te ara aquí i assegura la teva plaça!

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat