Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › SOOP - Borsa de Treball

Participa ASSESSORANT al BizBarcelona 2019! 

13/05/2019
Un any més, el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona col·labora al BizBarcelona que es celebrarà durant els dies 12 i 13 de juny de 2019 a la Fira de Barcelona.
Participa ASSESSORANT al BizBarcelona 2019! 

Notícies relacionades

Durant aquests dos dies et proposem tornar a comptar amb tu de forma voluntària per oferir assessorament jurídic en aquestes diferents opcions:

1.- Negocis Digitals, Big Data, IOT.

Assessorament legal sobre les noves tecnologies aplicades a la comunicació amb el mercat, a la promoció i distribució de productes, l’E-commerce i les contractacions i operacions comercials realitzades on line.

2.- Economia Social

Assessorament legal en el cas d’ iniciar un projecte com a cooperativa o empresa d’economia social. Forma jurídica, fiscalitat, qüestions laborals, etc.

3.- Innovació, noves oportunitats i tendències

La visió i acompanyament de l’advocat/ada en la innovació empresarial. L’aplicació i compliment normativa en un nou entorn i noves formes d’actuació.

4.- Creacíó i gestió empresarial

Assessorament per a emprenedors, primers projectes o reorientacions empresarials. Forma jurídica, fiscalitat, qüestions laborals, etc.

5.- Internacionalització

Assessorament legal sobre les qüestions comercials de l’empresa i l’emprenedor. Assessorament legal sobre les accions inicials i de consolidació d’internacionalització de l’empresa.

Si t’interessa participar, emplena el formulari adjunt indicant les opcions, data i horari al qual tens disponibilitat i ens l’envies per e-mail a l’adreça: comissions@icab.cat fins DIVENDRES 17 DE MAIG.

A més, els participants rebran una invitació per convidar a qualsevol persona que designin.

http://www.bizbarcelona.com

COMPTEM AMB TU!

Documents

Contactes