Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Últimes places del Màster en Dret de Propietat Industrial i Intel·lectual

18/09/2019
Es durà a terme a la seu col·legial del 26 de setembre 2019 al 7 de juliol 2020.
Últimes places del Màster en Dret de Propietat Industrial i Intel·lectual

L'objectiu principal del Màster en Dret de Propietat Industrial i Intel·lectual és la formació teòrica i pràctica de l'advocat/da en aquestes disciplines, per poder dur a terme una assistència lletrada tant pel que fa a l’assessorament i contractació com l'exercici i defensa dels drets.

El sistema utilitzat és el de la combinació de classes teòriques, per assolir una comprensió global de la naturalesa jurídica dels títols d'exclusiva, les facultats que se'n deriven i les limitacions legalment establertes, amb determinades pràctiques per consolidar així els coneixements teòrics. El programa inclou també un mòdul de Dret processal, donada la litigiositat d'aquestes matèries.

El màster està adreçat a llicenciats en Dret i també a d'altres llicenciats superiors que vulguin completar la seva formació teòrica amb la pràctica professional necessària per exercir com a advocat. El quadre docent està format per advocats en exercici.

Més informació i inscripcions.

Contactes