Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Llei Orgànica 3/2019, de 12 de març, de reforma de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana en matèria de participació de la Generalitat Valenciana en les decisions sobre inversió de l'Estat a la Comunitat Valenciana (BOE del 13/03/2019)

29/04/2019
Entrada en vigor: 13/03/2019.

S'addiciona un nou apartat 4 a l'article 52, en el títol IV («Les competències») de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana, pel qual s'estableix que la Generalitat Valenciana participarà en les decisions sobre la inversió de l'Estat a la Comunitat Valenciana la qual, exclòs el Fons de Compensació Interterritorial, serà equivalent (per a complir el que disposa l'article 138 de la Constitució) al pes de la població d’aquesta Comunitat sobre el conjunt de l'Estat per un període de 7 anys.

Amb aquesta finalitat, es constituirà una comissió integrada per l'administració estatal, autonòmica i local.

[NORMATIVA APROVADA. CORTS GENERALS]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302