Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Advocats/des Mediadors/des | Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes) › Secció de Drets de Propietat Intel·lectual i Drets d'Imatge

Conferència: ‘Mediació i arbitratge en matèria de Propietat Intel·lectual i Tecnologia’

25/04/2019
El 26 de juny de 2019, a les 18 hores
Conferència: ‘Mediació i arbitratge en matèria de Propietat Intel·lectual i Tecnologia’

La Secció de Dret de la Propietat Intel·lectual i Drets d'Imatge organitza, de manera conjunta amb el Centre ADR de Resolució de Conflictes de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), la conferència ‘Mediació i arbitratge en matèria de Propietat Intel·lectual i Tecnologia’, que tindrà lloc el 26 de juny a les 18h a l'Aula 65 de la 6a planta de la seu col·legial (C/Mallorca, 283)

La conferència sobre mediació i arbitratge en matèria de Propietat Intel·lectual i Tecnologia anirà a càrrec del ponent Ignacio de Castro Llamas, director adjunt del Centre de Mediació i Arbitratge de l’Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual (OMPI)

Consulta el preu i inscriu-te per assegurar la teva plaça.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)
    Mallorca, 283 primera planta
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    (Anteriorment, CEMICAB) T. 93 601 12 12 - EXT. 5319 T. 902 50 09 90 F. 93 215 10 62 E. adr@icab.cat E. cemicab@icab.cat