Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Cultura / Seccions › Secció de Dret Penal

Proclamació de candidatures a les eleccions de 16 de desembre de 2019 per proveir els càrrecs de l’organ de direcció de la Secció de Dret Penal

03/12/2019
La Junta de Govern, reunida en sessió de 3 de desembre de 2019, acorda proclamar les candidatures a les eleccions per proveir els càrrecs de l’òrgan de direcció de la Secció de Dret Penal, que seguidament s’indiquen.
Proclamació de candidatures a les eleccions de 16 de desembre de 2019 per proveir els càrrecs de l’organ de direcció de la Secció de Dret Penal

Vistes les candidatures presentades per participar a les eleccions convocades per proveir els càrrecs de l’òrgan de direcció de la Secció de Dret Penal de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

Vist que les candidatures presentades encapçalades pel senyor Miguel Capuz Soler i per la senyora Mercedes Aguilar López compleixen els requisits reglamentaris establerts en la pròpia convocatòria electoral.

Atès que, d’acord amb el que disposa l’article 22.4 del Reglament de Cultura i Formació, dins dels set dies naturals posteriors al de finalització del termini de presentació de candidatures, la Junta de Govern proclamarà els candidats/ates que reuneixin els requisits establerts i en motivarà  les exclusions.

La Junta de Govern, reunida en sessió de 3 de desembre de 2019, acorda proclamar les candidatures a les eleccions per proveir els càrrecs de l’òrgan de direcció de la Secció de Dret Penal, que seguidament s’indiquen per rigorós ordre de presentació davant del Registre General del Col·legi:

Candidatura
President: Miguel Capuz Soler

Vicepresidenta: Cristina del Alcázar Viladomiu

Secretari:  Daniel Martín Escolà

Vocals:               
Jordi Bertomeu García
Cristian Carci López
Julia González García
Núria Martí García-Milà
Clara Martínez Nogués
Antoni Prats i Vilallonga

Candidatura
Presidenta: Mercedes Aguilar López

Vicepresident: Jose Luis Ferrer Galve

Secretària:  Concepción Cortés Pablo

Vocals:              
Montserrat Aboy García
Francisco Blázquez Martínez
Jorge Dieguez Lama
Francisco Javier Catalán Regueiro
Ricardo Solis Escuredo
Maragda Quiles Lobera
Núria Vila Rodríguez

La votació per a l’elecció dels càrrecs de l’òrgan de direcció de la Secció de Dret Penal tindrà lloc a la seu del Col·legi el proper 16 de desembre de 2019, entre les 11.00 h i les 17.00 h, tal com es preveu en la convocatòria electoral.

 


Jesús Sánchez García
Secretari

Barcelona, 3 de desembre de 2019

Documents

Contactes