Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de Dret Lingüístic

Programa 'T'agradarà llegir en català' adreçat a l'advocacia (2019)

20/09/2019
El Consell de l’Advocacia Catalana promou l’ús del català entre l’advocacia per aconseguir la normalitat en el seu ús en l’exercici professional. Per aquest motiu, enguany el Consell s’ha adherit al programa 'T’agradarà llegir en català' que des de l’any 2015 impulsen conjuntament l’Associació d’editors de revistes i digitals, APPEC, i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.
Programa 'T'agradarà llegir en català' adreçat a l'advocacia (2019)

El programa consisteix en oferir a un col·lectiu (enguany al de l’advocacia) una mostra de diferents revistes, per promoure el coneixement i el consum de revistes en llengua catalana i normalitzar-ne la presència en les sales d’espera dels despatxos. En el marc d’aquest programa, i per fer conèixer la diversitat i qualitat de les revistes en català, l’APPEC ha seleccionat un recull de mostres de diferents revistes que ja han estat publicades, equivalents a 4.050 exemplars en total, que us oferim de forma gratuïta.

Si hi estàs interessat, emplena la butlleta adjunta (a peu de pàgina) i envia-la a serveilinguistic@cicac.cat. La tramesa està limitada als primers 180 interessats que enviïn la sol·licitud. Per qualsevol consulta, podeu posar-vos en contacte amb el vostre Col·legi d’Advocats o amb el servei lingüístic del Consell de l’Advocacia Catalana (serveilinguistic@cicac.cat)

Consell de l'Advocacia Catalana
Roger de Llúria, nº 113, 3r
08037 Barcelona
T/ 93.487.50.68
F/ 93.488.15.53

Documents