Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

XXI edició concurs Contes d'Advocats i Advocades

27/05/2019
Tradicionalment l'ICAB ha convocat aquest concurs de contes amb àmplia acceptació per part de les persones col·legiades. Pots participar-hi fins el 31 de desembre de 2019.
XXI edició concurs Contes d'Advocats i Advocades

El premi s'atorgarà el dia de Sant Jordi de 2020.

Els punts principals de les bases són els següents:

1.- El concurs és obert a tots els col·legiats i col·legiades, tant per als exercents com per als no exercents. En aquesta edició es proposa també obrir la convocatòria a funcionaris, procuradors, jutges, notaris i resta d’operadors Jurídics.

2.- La temàtica dels contes és lliure però ha d'estar contruïda en format conte o fàbula.

3.- Els contes han d’ésser originals i inèdits, escrits en català o castellà, amb una extensió màxima de 8 pàgines en lletra Arial 11 i interliniat d'1'5 punts.  En qualsevol cas, els autors són responsables de la seva autoria i originalitat dels contes presentats a concurs.

4.- El termini de presentació de contes serà fins al dia 31 de desembre de 2019.

5.- S'atorguen tres premis:

• 1r premi: 1.200 €

• 2n premi: 600 €

• 3r premi: 300 €

6. - Els contes o fàbules s'hauran d'escriure sota el nom d'un pseudònim i en un sobre tancat. A banda haurà de figurar el nom del col·legiat a qui correspon el pseudònim.

7.- S'haurà de lliurar una còpia impresa a registre del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i també electrònica a través del mail comunicacio@icab.cat

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat