Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Proposició de llei del servei d'atenció pública a la salut bucodental i de creació del Programa d'atenció dental infantil a Catalunya

08/07/2019
Aquesta proposició es troba en tràmit al Parlament de Catalunya. Preveu la seva entrada en vigor per a l’endemà de la seva publicació a DOGC.

Aquesta iniciativa té com a objecte regular totes les activitats relacionades amb la salut bucodental en l’àmbit territorial de Catalunya per a prevenir malalties i protegir i promoure la salut oral de la població i garantir la seguretat i qualitat de l’atenció dental en l’àmbit privat, així com donar un nou impuls i reorganitzar els serveis d’atenció bucodental de provisió pública, de l’ICS i del Servei Català de la Salut, per a incorporar progressivament totes les prestacions assistencials fonamentals dins la cartera pública de serveis.

Pretén ser d’aplicació en L'àmbit territorial de Catalunya a: les persones que com a pacients tinguin relació amb els serveis de salut bucodental i tinguin la residència habitual a Catalunya; les professions, els i les professionals i qualssevol altres treballadors i treballadores dels serveis de salut bucodental, tant del sector públic com del privat; les clíniques dentals, entitats asseguradores, establiments, empreses i indústries l’activitat de les quals incideixi directament o indirectament amb la salut bucodental i sigui exercida en l’àmbit territorial de Catalunya.

Regula la vigilància i seguiment de la salut bucodental de la població i de la pràctica de l’activitat odontològica a Catalunya; el Programa d’Atenció Dental Infantil de Catalunya (tot determinant la Població infantil coberta pel Programa i els Serveis inclosos en el Programa a Catalunya.

També crea l’ Oficina Dental Comunitària en el Servei Català de la Salut, i el Consell Assessor Dental.

[INICIATIVES LEGISLATIVES. PARLAMENT DE CATALUNYA]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302