Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Primer 'Divendres del Taller Pràctic: Llei de Segona Oportunitat' a l'ICAB

07/06/2019
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona continua promovent la divulgació i la formació en relació a la Segona Oportunitat, per això, i a iniciativa del Secretari de la Junta de Govern del Col·legi, Jesús Sánchez, ha organitzat un taller pràctic sobre aquesta matèria. En el transcurs d'aquest taller s'analitzarà un exemple des de l'inici fins al final del procés.
Primer 'Divendres del Taller Pràctic: Llei de Segona Oportunitat' a l'ICAB

La primera sessió -que ha tingut lloc avui, de 9.30 a 12.30h- ha estat inaugurada per la Diputada de la Junta de Govern responsable de la Comissió de Cultura i del grup de treball de Segona Oportunitat ICAB/CICAC, Yvonne Pavía.

Ha comptat amb la participació com a ponents de Borja Pardo Ibáñez, advocat, mediador concursal i administrador concursal; i Octavi Gracia Chamorro, economista, graduat en Dret i administrador Concursal.

No us perdeu els propers "Divendres de Llei de Segona Oportunitat", que tindran lloc els dies:

 • Divendres 5 de juliol
 • Divendres 4 d’octubre
 • Divendres 8 de novembre

En el transcurs d'aquestes sessions s'analitzarà un acord extrajudicial de pagament, el concurs consecutiu i la sol·licitud del beneficiari de l’exoneració del passiu insatisfet.

En cada sessió del "Divendres de Llei de Segona Oportunitat" s'aniran solucionant tots aquells dubtes que vagin sorgint.

L'ICAB promou la formació necessària per a l'exercici pràctic de l'advocacia!

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comissió Normativa
  c/ Mallorca, 283
  08037 Barcelona, Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5302