Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

L’ICAB organitza un Curs del Tribunal del Jurat

20/04/2017
La Secció de Dret Penal del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza del 8 al 31 de maig de 2017 una nova edició del Curs del Tribunal del Jurat, que té com a objectiu aprofundir en aquesta institució democràtica que permet que els ciutadans participin directament en l'Administració de Justícia.
L’ICAB organitza un Curs del Tribunal del Jurat

El programa del curs es desenvoluparà a través de 8 sessions. Entre els temes previstos, s’abordaran: la competència del Tribunal Jurat, les fases d’Instrucció i preparació del Judici Oral, el Judici Oral, la Constitució del Tribunal del Jurat i l’objecte del veredicte.

També s’estudiaran les instruccions als membres del Jurat popular i la imparcialitat, la sentència del Tribunal del Jurat i l’actuació del Magistrat-President del Tribunal del Jurat, entre d’altres.

L’anàlisi dels recursos d’apel·lació i cassació tancaran el programa d’aquest curs, que té com a ponents diferents advocats, fiscals i magistrats amb una àmplia experiència en la matèria.

La superació del curs de formació (exigida 100% d'assistència) dona compliment al requisit de formació especialitzat necessari per accedir al Torn d'Ofici de Procediments davant el Tribunal del Jurat.

Per a més informació, programa complet i inscripcions, contacteu amb la Comissió de Cultura o visiteu el següent enllaç.

Contactes