Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Incidència Extranet del Professional

04/09/2019
Us adjuntem comunicació de la incidència a l’extranet professional en data 03/09/2019 que hem rebut en el dia d’avui, 3 de setembre.
Incidència Extranet del Professional

Us informem que avui dia 3 de setembre una incidència greu en les infraestructures del Consorci AOC ha impedit als professionals presentar demandes i escrits telemàtics. La incidència també ha afectat els processos de signatura electrònica dels òrgans judicials i la recepció de notificacions telemàtiques per NOTICAT.
 
La incidència ha començat durant la matinada d`avui, i si bé cap al migdia els serveis tècnics d’AOC han indicat que la incidència estava resolta, alguns professionals han manifestat posteriorment que seguien tenint problemes amb les presentacions telemàtiques.
 
Com la franja horària afectada pot resultar crítica per a la presentació de documentació a termini, i davant del fet de no tenir l’absoluta certesa que la incidència estigui realment resolta, publicarem el certificat d’indisponibilitat corresponent al web de la Seu Judicial Electrònica (apartat dels professionals), demà dimecres 4 de setembre, un cop tinguem confirmació de l’interval d’afectació.

Us informarem quan aquest certificat estigui publicat, tot proporcionant-vos l’enllaç al web.
 
Us mantindrem informats.

Contactes