Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Transformació Digital

DIGICAB SERVEIS DIGITALS PER A L'ADVOCACIA DE BARCELONA: Videoconferències amb presons

27/05/2019
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), conjuntament amb la Direcció General de Serveis Penitenciaris, posa al vostre servei la possibilitat de mantenir entrevista amb els vostres clients interns en centres penitenciaris a través del sistema de videoconferència.

Aplicant les noves tecnologies de la informació i comunicació a la creació i millora dels Serveis professionals que oferim als nostres col·legiats, va néixer el Servei de Videoconferències amb centres penitenciaris, pioner a Catalunya i a la resta de l’Estat.

Un servei que evita el desplaçament al centre penitenciari, estalviant temps, i que permet incrementar les possibilitats de comunicar i informar als nostres clients interns en centres penitenciaris, en un exercici, també, de responsabilitat social.

Més informació

Contactes