Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Ja et pots inscriure al Mòdul III del Màster en Dret Fiscal de l’ICAB que abordarà l’impost sobre societats i fiscalitat dels no residents

23/10/2019
L’Àrea de Formació Especialitzada de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per al Mòdul III del Màster en Dret Fiscal 2019-2020: ‘Impost sobre societats i fiscalitat dels no residents’. Se celebrarà del 17 de febrer al 25 de març de 2020 a la seu col·legial (c/Mallorca, 283) en horari de 18 a 21 hores els dilluns i els dimecres. 
Ja et pots inscriure al Mòdul III del Màster en Dret Fiscal de l’ICAB que abordarà l’impost sobre societats i fiscalitat dels no residents

S’hi abordaran dues grans temàtiques: la primera és l’Impost sobre Societats, que inclourà aspectes com el fet imposable i exempcions, els subjectes passius, les diferents bases imposables, la quantificació (tipus, quota, deduccions i bonificacions), els règims especials i les obligacions formals; i la segona és la Introducció a la fiscalitat dels no residents, conformada pels subtemes normativa interna, planificació fiscal internacional (doble imposició i tractats internacionals) i principals problemes que planteja la fiscalitat internacional. 

La docència d’aquest Mòdul anirà a càrrec d’Albert Giralt Català, advocat; i Carmen Marull Guasch, economista.

Per tal d’obtenir el Títol del Mòdul és necessari el 80% d’assistència a classe i superar el sistema d'avaluació establert (prova al final del mòdul).

Aquest Mòdul forma part del Màster en Dret Fiscal, que es pot cursar sencer o per mòduls.

Més informació i inscripcions

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat