Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Transformació Digital

Reclamació prèvia de danys personals i materials en accidents de trànsit a companyies d'assegurances

27/05/2019
A disposició dels advocats i advocades una plataforma electrònica, SDP-Lex, per a la gestió automatitzada de les reclamacions de danys personals i materials derivats d’accidents de circulació, mitjançant un sistema de comunicació segura amb les companyies asseguradores adherides, que permet, prèvia identificació de la condició d’advocat a través del certificat digital ACA, comunicacions bidireccionals amb les indicades companyies, agilitzant les reclamacions derivades de danys personals conseqüència d’accidents de circulació.
Reclamació prèvia de danys personals i materials en accidents de trànsit a companyies d'assegurances

La plataforma permet efectuar la comunicació de sinistre prevista a l’art. 7.1 de la Llei 35/15, rebre comunicacions de les asseguradores, efectuar seguiment de les peticions efectuades i obtenir  certificats, en format PDF, de la reclamació efectuada amb tota la informació i  dades intercanviada amb l’entitat asseguradora, als efectes previstos a l’art.7.8 de la norma citada.

Més informació

Contactes