Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Postgrau expert en Dret Europeu. Matrícula oberta!

05/06/2019
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza un Postgrau expert en Dret Europeu dirigit a l’advocat/da en exercici que es vol especialitzar en aquesta àrea del Dret o al Graduat/Llicenciat en Dret interessat/da en formar-se en aquesta àrea.
Postgrau expert en Dret Europeu. Matrícula oberta!

La formació tindrà una durada de 100 hores i combinarà casos pràctics amb part teòrica.

La formació estarà dividida en dos mòduls; el Mòdul I sobre els mecanismes de defensa dels drets fonamentals a la UE: TEDH; y el Mòdul II, sobre el Dret Europeu; el TJUE.

El postgrau inclou una subvenció per fer una visita institucional al TEDH i al TJUE.

El professorat del Postgrau està format per especialistes en la matèria com ara advocats/ades, lletrats/ades del TEDH i jutges/esses.

El Postgrau en Dret Europeu de l'ICAB té una durada de sis mesos, començarà a l'octubre del 2019 i acabarà a l'abril del 2020 i les classes seran els dilluns i dimarts, de 19 a 21h.

Per més informació, podeu contactar amb postgraus@icab.cat o visitar el següent enllaç.

* Sessió informativa del Postgrau expert en Dret Europeu el 18 de setembre de 2019, a les 19h, a l’Aula 62. A càrrec de la coordinadora, la lletrada Beatriz Gil.

Contactes