Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La CRAJ informa: Funcionament de l’Oficina Judicial al partit Judicial de Cornellà de Llobregat

24/07/2019
En aquest context, a partir del 2 de setembre i durant 5 mesos aproximadament aquest equip (EAP), format per 2 funcionaris del cos de tramitació al servei de l’Administració de justícia, s’encarregarà dels assumptes pendents de l’àmbit civil que es determinin en el pla de treball.
La CRAJ informa: Funcionament de l’Oficina Judicial al partit Judicial de Cornellà de Llobregat

El Departament de Justícia amb la finalitat de millorar l’eficiència en els partits judicials de Catalunya on s’ha implementat l’oficina judicial ha acordat l’actuació d’un equip de suport al partit judicial de Cornellà de Llobregat per tal de revisar, incoar i impulsar la tramitació dels assumptes civils pendents. En aquest context, a partir del 2 de setembre i durant 5 mesos aproximadament aquest equip (EAP), format per 2  funcionaris del cos de tramitació al servei de l’Administració de justícia, s’encarregarà dels assumptes pendents de l’àmbit civil que es determinin en el pla de treball. Les actuacions que es duran a terme en aquest partit judicial, formen part d’un pla de treball dictat pel Secretari Coordinador Provincial de Barcelona i aprovat pel Secretari de Govern del TSJC.

 Podeu trobar més informació sobre l’oficina judicial a la intranet de l’Administració de justícia (https://espai.justicia.gencat.cat/Administracio-justicia/Pagines/default.aspx),i al web de l’Administració de justícia (http://administraciojusticia.gencat.cat/ca/administracio_de_justicia/modernitzacio_aj/oficina_judicial/),i podeu adreçar els vostres dubtes i/o suggeriments a  oficinajudicial.dj@gencat.cat.

Contactes