Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Secció de Dret del Consum

Postgrau d'expert en Dret de Consum 2019. Amb títol oficial de la UB! Matrícula oberta!

09/09/2019
S’impartirà a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona del 14 d’octubre de 2019 al 27 d’abril de 2020 en horari de migdies.
Postgrau d'expert en Dret de Consum 2019. Amb títol oficial de la UB! Matrícula oberta!

Les relacions de consum estan generant en els últims anys una elevada conflictivitat, cosa que fa que la seva regulació prengui cada dia mes rellevància. Així, els problemes de les clàusules sòl, l'IRPH, el venciment anticipat o la hipoteca multi divisa porten problemes importants en relació a la pèrdua de l’habitatge.

També, les irregularitats en la comercialització dels productes bancaris estan generant una alta bossa d’aquesta conflictivitat. Aquests temes s’afegeixen als problemes de petit contingut econòmic, però vitals per a economies domèstiques, que els ciutadans tenen en relació a les companyies de subministrament (telecomunicacions, energia…) que motiven una allau de reclamacions, sovint vinculades a males pràctiques.

En definitiva, els conflictes de consum estan en un moment de clar augment i fan falta professionals que sàpiguen encarar-los i solucionar-los.

A més, el present curs d’expert abasta també la mediació i la resolució alternativa de conflictes de consum,  vies que tenen un lloc clar en els conflictes de consum, sota l’impuls de la Unió Europea.

Aquest curs pretén, doncs, oferir una solució per  a la formació dels professionals en Dret de Consum.

Per a més informació, programa, preu i inscripcions, visiteu el següent enllaç:

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat