Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Edició especial de 'Ciberseguridad para despachos y profesionales'

09/10/2019
La Biblioteca del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), en col·laboració amb l’editorial Lefebvre, posa a la vostra disposició la coedició personalitzada de la 'Guia rápida ciberseguridad para despachos y profesionales'. Reserves fins al 27 d’octubre de 2019 a les 24h. Preu amb IVA inclòs 25,90€
Edició especial de 'Ciberseguridad para despachos y profesionales'

Avui dia proliferen mitjans informàtics il·legals que posen en perill la seguretat de les nostres dades i la confidencialitat de les nostres actuacions, especialment en sectors com el de les persones advocades i assessores que fem servir informació molt sensible.

Per això s'edita aquesta guia ràpida en la qual es pretén mostrar de forma pràctica, clara i senzilla, quins són els principals perills als quals s'enfronta un despatx, revisant les mesures de seguretat per evitar posar en perill la nostra informació.

S'expliquen qüestions bàsiques que afecten qualsevol despatx (l'accés a servidors, la seguretat en una xarxa d'ordinadors, la dels nostres propis equips, la del correu electrònic, dispositius mòbils i smartphones, etc.), però també pràctiques informàtiques menys conegudes però cada vegada més freqüents: la seguretat en el núvol, la imatge i reputació a internet, xarxes socials, phising, malware, la signatura i certificat electrònic, etc.

Com no pot ser d'una altra manera, en ella s'exposen també els estàndards i normatives més rellevants sobre la ciberseguretat. Les novetats de la legislació vigent per protegir les dades, per a la gestió de riscos, per a la gestió de la ciberseguretat en l'administració pública, etc.

SUMARI

 1. Introducción al funcionamiento de internet y a la ciberseguridad
 2. Seguridad de redes: seguridad perimetral
 3. Malware: prevención y detección
 4. Phising e ingeniería social
 5. Introducción a la continuidad de negocio
 6. Seguridad en sistemas, programas y aplicaciones
 7. Seguridad y buenas prácticas con el correo electrónico
 8. Seguridad en los dispositivos móviles y smartphones
 9. Posicionamiento, imagen y reputación en internet
 10. Seguridad en la nube: cloud computing
 11. Introducción a estándares y normativas acerca de la ciberseguridad
 12. Servicios de confianza y firma electrónica
 13. Criptomonedas y blockchain
 14. Nuevas tendencias

Reserves fins al 27 d’octubre de 2019 a les 24h.  La producció i distribució d’aquesta edició limitada es farà el mes de novembre.

El servei inclou l’enviament gratuït de l’esmentada obra al domicili. 

Preu amb IVA inclòs 25,90€

>>> ENLLAÇ DE RESERVES (FINALITZAT)

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Departament de Biblioteca (Direcció)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat