Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Trobada institucional de les Juntes de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i el Col·legi de Notaris de Catalunya

02/07/2019
Aquest dimarts, 2 de juliol de 2019, ha tingut lloc al Palauet Casades una trobada institucional entre la Junta del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i representants del Col·legi de Notaris de Catalunya per impulsar iniciatives d’interès comú, creant línies de col·laboració en els àmbits de la formació, la transformació digital, les TIC, la promoció de l’arbitratge i l’Associació Intercol·legial.
Trobada institucional de les Juntes de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i el Col·legi de Notaris de Catalunya

Per part de l’ICAB, a  la recepció han assistit la degana de l’ICAB, Mª Eugènia Gay; el vicedegà, Jordi Pina; el secretari, Jesús Sánchez; i els diputats de la Junta de Govern Frederic Munné, Cristina Vallejo, Yvonne Pavía, Núria Flaquer, Carmen Valenzuela, Susana Ferrer, Joaquim de Miquel, Alejandro Fuentes-Lojo i Olga Arderiu.

Per part del Col·legi de Notaris hi ha estat presents el degà, Joan Carles Ollé; el vicedegà, José Alberto Marín;  els censors Javier Martínez, Raquel Iglesias i Marta Clausi ; i el tresorer, Joan Carles Farrés.

Aquesta ha estat una més de les trobades de cortesia que la Corporació fa periòdicament amb diferents entitats i Col·legis Professionals per establir línies de col·laboració conjuntes que permetin oferir un servei pròxim i de qualitat a la ciutadania.  

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat