Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Dret Penitenciari

Convocatòria d’Eleccions a la Comissió de Dret Penitenciari

12/11/2019
De conformitat amb el que preveu l’article 12 del Reglament de la Comissió de Dret Penitenciari de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i altres normes concordants, la Junta de Govern, reunida en sessió de 12 de novembre de 2019, ha acordat convocar eleccions per al proper dijous 16 de gener de 2020 per proveir els càrrecs de president/a, vicepresident/a, secretari/ària-tresorer/a i vuit vocals de la Comissió de Dret penitenciari.
Convocatòria d’Eleccions a la Comissió de Dret Penitenciari

Seran electores totes les persones col·legiades que el dia de la convocatòria electoral constin inscrites en la Comissió i no estiguin inhabilitades.

Des del 13 de novembre de 2019 el cens electoral estarà exposat al públic a la Secretaria del Col·legi.

Podran ser candidates totes les persones col·legiades inscrites en la Comissió el dia de la convocatòria electoral que, en el moment d’ésser proclamades candidates, reuneixin els requisits següents:

a)    Estar al corrent de les obligacions col·legials.
b)    No estar inhabilitades.
c)    No formar part de la Junta de Govern ni del Comitè Executiu de la Comissió.
d)    No trobar-se incurses en la limitació de mandats prevista en l’article 8.1 del Reglament de Dret penitenciari, segons la qual només existeix la possibilitat d’una reelecció immediata per a un nou mandat.

Les candidatures podran presentar-se al Registre del Col·legi dins dels quinze dies naturals posteriors a la convocatòria, és a dir, fins a les 20.00 h del dimecres 27 de novembre de 2019, i estaran signades per les persones candidates, amb indicació del seu número de col·legiació.

Les candidatures seran tancades i hauran d’incloure candidats/es per proveir tots els càrrecs que surtin a l’elecció i respondran a criteris de paritat d’acord amb la normativa vigent d’aplicació, és a dir, hauran de tenir una composició equilibrada de dones i homes, de forma que en el conjunt de la llista els candidats de cadascun dels sexes suposin com a mínim el 40%.

Les persones electores podran emetre el seu vot personalment a la seu del Col·legi entre les 13.00 h i les 19.00 h del 16 de gener de 2020, en què es tancaran les urnes i s’iniciarà l’escrutini.

Barcelona, 12 de novembre de 2019

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat