Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Cursos de català i de llenguatge jurídic per a advocats i advocades (curs 2020) organitzats pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya

25/11/2019
Termini d'inscripció: del 26 de novembre de 2019 a les 9 h fins el 3 de desembre a les 24h (o fins esgotar les places disponibles).
Cursos de català i de llenguatge jurídic per a advocats i advocades (curs 2020) organitzats pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya

Un any més, la Generalitat de Catalunya, mitjançant els departaments de Cultura i de Justícia, ofereix cursos dels nivells B (B2), C (C1) i llenguatge jurídic per a advocats i advocades, de conformitat amb l’Acord de col·laboració entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya i les institucions representatives dels col·lectius professionals de l’àmbit jurídic, per fomentar el coneixement i l’ús del català.

Aquests cursos ofereixen la possibilitat de preparar el certificat de nivell B, C o llenguatge jurídic i accedir a un examen amb certificat oficial del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, equivalent al que expedeix la Direcció General de Política Lingüística.

Els cursos es basen en un sistema d’autoaprenentatge, amb exercicis autocorrectius ubicats en una aula virtual, el seguiment del qual comporta una dedicació total de temps equivalent a 80 hores lectives (60 hores en el curs de llenguatge jurídic).

Període d'inscripció: del 26 de novembre a les 9 h al 3 de desembre de 2019 (o fins que hi hagi places disponibles)
Inici del curs: 13 de gener de 2020
Finalització del curs i prova final: juny 2020

Consulteu les bases i el programa al document adjunt (a peu de pàgina).

Inscripcions
Cal emplenar el formulari adjunt (a peu de pàgina) i enviar-lo a serveilinguistic@cicac.cat. El nombre de places està limitat.

 

Documents