Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Decret Llei 10/2019, de 28 de maig, del procediment d'integració de centres educatius a la xarxa de la Generalitat (DOGC del 30 de maig de 2019)

17/06/2019
Entrada en vigor: 31/05/2019.

S'estableix el procediment d'integració de centres educatius a la xarxa de titularitat de la Generalitat, en l'àmbit de l'ensenyament no universitari. El procediment d'integració s'aplica als centres que tenen la consideració de centre educatiu, d'acord amb el règim vigent de creació o autorització de centres, que imparteixen ensenyaments compresos en el sistema educatiu i que estan inscrits en el registre de centres que gestiona el departament competent en matèria de política educativa.

Es determinen els requisits que han de complir els centres educatius per poder-se integrar a la xarxa de titularitat de la Generalitat i el contingut de l'acord del Govern de creació de centres educatius per integració a la xarxa de titularitat de la Generalitat

També es regula el procediment d’aquesta integració i els efectes respecte el personal docent, funcionari de carrera, el personal interí  i el personal laboral. En tot cas, s’indica que el personal esmentat únicament podrà adquirir la condició de personal al servei de l'Administració de la Generalitat prèvia superació dels processos selectius que es convoquin d'acord amb la normativa d'aplicació.

[NORMATIVA APROVADA. PARLAMENT DE CATALUNYA]

Contactes