Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Justícia Penal Internacional

Convocatòria del Plenari de la Comissió de Justícia Penal Internacional i Drets Humans

02/10/2019
De conformitat amb el que disposa l’article 7.6 del Reglament de les comissions de persones col·legiades de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, l’òrgan de direcció de la Comissió de Justícia Penal Internacional i Drets Humans, en sessió de 23 de Setembre de 2019, ha acordat la convocatòria del Plenari d’aquesta Comissió per al 9 d’octubre a les 20:30 hores, a la sala 65.

ORDRE DEL DIA

Primer.- Informe sobre les actuacions realitzades des del darrer Plenari

Segon.- Proposta d’activitats per a l’exercici 2020

Tercer.- Torn obert de paraules  

Es convoca a tos els membres de la Comissió de Justícia Penal Internacional i Drets Humans.

Erika Torregrossa Acuña

Presidenta de la Comissió de Justícia Penal Internacional i Drets Humans

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat