Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Proposició de llei de modificació de la Llei 25/2010, de 29 de juliol, del llibre segon del Codi Civil de Catalunya, relatiu a la persona i la família

15/07/2019
Aquesta proposició de llei es troba en tràmit al Parlament de Catalunya.

Es preveu l'entrada en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

La proposició pretén introduir un nou número a l’article 236-8 de la Llei 25/2010, de 29 de juliol, del llibre segon del Codi Civil de Catalunya, relatiu a la persona i la família per tal que, en cas de sentència condemnatòria i mentre no s’extingeixi la responsabilitat penal o iniciat un procediment penal contra un dels progenitors per atemptar contra la vida, la integritat física, la llibertat, la integritat moral o la llibertat o indemnitat sexual dels fills o filles comuns menors d’edat, o per atemptar contra l’altre progenitor, n’hi haurà prou amb el consentiment d’aquest per a l’atenció i l’assistència psicològica dels fills i filles menors d’edat, havent-ne d’informar al primer, sense necessitat del seu consentiment. Si l’assistència s’hagués de prestar a fills i filles majors de 16 anys, es necessitarà, en qualsevol cas, el consentiment d’aquests.

[INICIATIVES LEGISLATIVES. PARLAMENT DE CATALUNYA]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302