Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Transformació Digital › Pla Igualtat › Comissió per a la Promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Acte ODS: Reflexions sobre la Violència contra la dona en xarxes socials

28/10/2019
El dimarts 26 de novembre de 2019, de 9.15 a 14h, a la 8a planta de la seu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), tindrà lloc una jornada de sensibilització i de formació sobre les noves formes de violència contra la dona a les xarxes socials, des d’una mirada transversal. L'acte s’emmarca en les accions del Pla de Igualtat de l’ICAB.
Acte ODS: Reflexions sobre la Violència contra la dona en xarxes socials

El 25 novembre se celebra el Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència contra la Dona, jornada a la que l’ICAB s’ha sumat tradicionalment en reivindicació de l’eliminació d’aquesta forma de violència.

Per això, el dimarts dia 26 de novembre de 2019, de 9.15 a 14h, volem portar a terme una jornada de sensibilització i de formació sobre les noves formes de violència contra la dona a les xarxes socials, des d’una mirada transversal, que s’emmarca entre les accions del Pla de Igualtat de l’ICAB (2018-2021), i en compliment del compromís institucional assumit amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de NN.UU., concretament amb l’Objectiu 5 (Igualtat de Gènere) i la seva fita 2, consistent en l’Eliminació de totes les formes de Violència contra les dones i nenes  en els àmbits públic i privat.

Les Comissions i Seccions de l’ICAB coorganitzadores d'aquest acte són Deganat de l’ICAB, conjuntament amb la Comissió de Dones Advocades, la Comissió de Transformació Digital, les Seccions de Dret Penal, Dret Laboral, de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Drets de la Propietat Intel·lectual i d’Imatge i Drets de la Infància i de l’Adolescència de la Comissió de Cultura del Col·legi.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Deganat
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5313 F. 93 487 15 70 E. deganat@icab.cat