Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

Acord de la Junta de Govern pel qual es modifica l’horari del servei de guàrdies de 22 a 22 hores

26/04/2019
Considerant que un gran nombre de lletrats i lletrades adscrits/es al TOAD ens han vingut manifestant, i així es comprovà, que l’extensió temporal de la guàrdia s’allarga, en moltes ocasions, fins a tres dies, es va realitzar estudi estadístic que va concloure que si l’horari de la guàrdia es canvia de 22h del dia anterior al convocat fins a les 22h del dia convocat, la probabilitat que la guàrdia s’allargui més de dos dies es redueix de manera considerable.
Acord de la Junta de Govern pel qual es modifica l’horari del servei de guàrdies de 22 a 22 hores

Aquesta conclusió es va posar en coneixement dels companys i companyes que es troben adscrits/es als diferents torns amb guàrdia associada per tal d’obtenir la seva opinió. El resultat de la consulta, en la que van participar 1.393 persones, fou que el 63% de les mateixes consideraven més favorable l’horari proposat de 22h del dia anterior al convocat fins a les 22h del dia convocat, que l’actual.

D’acord amb el que disposa l’art 16.4 del Reglament del Servei de Defensa d’Ofici i Assistència Jurídica Gratuïta de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, la Junta de Govern de l’ICAB, previ acord degudament motivat, podrà establir l’horari concret de la prestació del servei, de conformitat amb les necessitats del moment i amb la normativa establerta pel Departament de Justícia.

En aquest sentit, la Comissió del Torn d’Ofici va elevar la proposta de la modificació de l’horari de la guàrdia de 22h del dia anterior al convocat fins a les 22h del dia convocat a la Junta de Govern, proposta que va ser aprovada.

Per tant, per mitjà de la present publicació es notifica a tots els companys i companyes inscrits/es al Torn d’Ofici i Assistència a la persona Detinguda l’acord de la Junta de Govern de modificació de l’horari del servei de guàrdies.

Aquesta notificació restarà publicada a la pàgina web corporativa i al taulell d’anuncis de l’ICAB durant un període mínim de 7 dies a partir del dia d’avui.

Finalment, per valorar el grau de satisfacció dels companys i companyes amb el nou horari de guàrdia es farà una nova consulta.

Contactes