Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Edició especial de 'L'advocacia de Barcelona: 200 anys de la seva història'

22/11/2019
La Biblioteca de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, en col·laboració amb l'editorial Aranzadi, posa a la vostra disposició la coedició personalitzada de 'L'advocacia de Barcelona: 200 anys de la seva història'. Reserves fins el 8 de desembre a les 24 h. Preu amb IVA inclòs 48€
Edició especial de 'L'advocacia de Barcelona: 200 anys de la seva història'

Aquesta és una obra dedicada, fonamentalment, als juristes catalans que han merescut reconeixement públic, com a personalitats que han influït, atesos els seus coneixements i aportacions, en la vida professional, política, cultural i social de Barcelona, Catalunya i Espanya.

Repassa la vida del Col·legi, des de finals del segle XVIII fins a finals del segle XX. Des del primer president de les Corts Espanyoles, escollit el 24 de setembre de 1808, el Sr. Ramón Lázaro de Dou i de Bassols, fins als redactors de la Constitució espanyola de 1978, el Sr. Jordi Solé i Tura i el Sr. Miquel Roca Junyent, passant per degans del Col·legi i presidents de l'Acadèmia, magistrats, catedràtics, publicistes i advocats que van ser el reflex de l'esdevenir de l'advocacia i de les seves institucions, fonamentalment el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya.

Reserves fins el 8 de desembre a les 24h.

La producció i distribució d’aquesta edició limitada es farà el mes de desembre.
El servei inclou l’enviament gratuït de l’esmentada obra al domicili.

Preu amb IVA inclòs 48€

>> ENLLAÇ DE RESERVES EDICIÓ EN CATALÀ (FINALITZAT)

>> ENLLAÇ DE RESERVES EDICIÓ EN CASTELLÀ (FINALITZAT)

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat