Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de Dret Laboral

Inscriu-te al Curs de Seguretat Social!

15/05/2019
La Secció de Dret Laboral de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per al Curs de Seguretat Social, que tindrà lloc a l'Aula 63 de la 6a planta de la seu col·legial (c/Mallorca, 283), del 28 de maig fins al 9 de juliol de 2019. Les sessions teòriques es faran els dimarts i els dijous, de 19 a 21 hores.
Inscriu-te al Curs de Seguretat Social!

La proposta formativa tractarà temàtiques com ara la cotització a la Seguretat Social (subjectes obligats i subjectes responsables, tipus de cotització, supòsits...), la gestió recaptatòria (diferents formes d’extinció dels deutes i situacions conflictives), estructura i camp d’aplicació del sistema de seguretat social: règim general i règims especials; acció protectora de la Seguretat Social (caràcters de les prestacions, revisió d’actes declaratius de drets i reintegrament de prestacions...), Règim Especial de Treballadors Autònoms (especial referència al TRADE), Prestació d’Incapacitat Permanent, prestacions per mort i supervivència, prestació de jubilació, protecció per desocupació (situacions legals i subsidi assistencial); recàrrec de prestacions per falta de mesures de seguretat, procediment en matèria de Seguretat Social (reclamació prèvia, demanda, acte de judici, proves...) o accident de treball, entre altres.

Els alumnes tindran com a docents professionals del món de l’advocacia, del Dret Laboral i experts en Seguretat Social; com Juan Manuel Sanchez-Bustamante, Emilia M. Velasco, Eduardo Armas, Pilar Contin, etc.

Consulta els detalls i inscriu-te aquí.