Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Secció de Dret Mercantil

INSCRIPCIONS OBERTES! II Congrés d’Actualitat Mercantil (2019)

02/10/2019
Si la vostra especialitat és l’àmbit mercantil, teniu una cita els dies 24 i 25 d’octubre de 2019 al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) amb ocasió del II Congrés d’Actualitat Mercantil, que abordarà les novetats sobre contractes financers i conflictes societaris.
INSCRIPCIONS OBERTES! II Congrés d’Actualitat Mercantil (2019)

Conferència del Magistrat del Tribunal Suprem Pedro Vela, sobre contractes financers complexes i els reptes de MIFID II.

Conferència de la Magistrada de l’Audiència Provincial Marta Cervera, sobre conflictes societaris en la jurisprudència.

Taula-col·loqui sobre conflictes societaris, valoració d’empreses i pactes parasocials arrel d’un cas recent. Ponents: una jutgessa mercantil, un advocat i una auditora.

Taula-col·loqui sobre conflictes societaris i avantatges i desavantatges de les vies penal i mercantil. Ponents: una magistrada de l’Audiència en matèria penal, un advocat penalista i un advocat mercantilista.

Taula-col·loqui sobre el significat legal dels principals termes financers. Ponents: un advocat, un consultor financer i una advocada d’entitat financera.

Taula-col·loqui sobre tècniques i consells pràctics per negociar contractes de finançament. Ponents: un advocat, una advocada d’entitat financera i un advocat expert en tècniques de negociació.

Contactes