Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Transformació Digital

L’AEPD analitza el compliment de la protecció de dades a l’àmbit de l’atenció sociosanitària

04/06/2020
L'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) ha publicat el 'Pla de Inspecció d’ofici de l’atenció sociosanitària', que analitza per primera vegada els tractaments que es porten a terme a l’àmbit de l’atenció sociosanitària i investiga la seva adequació a la normativa de protecció de dades, amb una finalitat preventiva, per obtenir una visió integral que permeti detectar deficiències i realitzar les oportunes recomanacions, amb la finalitat última d’elevar el nivell de protecció dels ciutadans.
L’AEPD analitza el compliment de la protecció de dades a l’àmbit de l’atenció sociosanitària

El Pla inclou conclusions respecte del compliment del RGPD i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades i garantia de drets digitals (LOPDGDD),  recomanacions adreçades a organismes públics, empreses i institucions titulats de centres sociosanitaris i un decàleg amb les principals conclusions.

https://www.aepd.es/sites/default/files/2020-06/plan-inspeccion-oficio-atencion-sociosanitaria.pdf

 

Contactes