Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

La Biblioteca torna a estar amb vosaltres presencialment!

22/05/2020
A partir del dilluns 25 de maig de 2020, de dilluns a divendres i de 9 a 15 h. Us oferim una possibilitat de consultar el fons: PRÉSTEC AMB CITA PRÈVIA.
La Biblioteca torna a estar amb vosaltres presencialment!

Notícies relacionades

En que consisteix? Ens podeu demanar qualsevol llibre de la Biblioteca, després d’haver consultat el catàleg on-line, i ens feu un email, indicant quin dia i hora el vindríeu a buscar.

Podeu demanar fins a 5 llibres, 2 de la mateixa matèria. Els podreu tenir 14 dies renovables (si no els ha demanat ningú) i els exclosos de préstec els podreu tenir 7 dies.

Rebreu un email de confirmació, tot dient que ja està preparat, i acordant l’hora per tal que no vingueu tots a la mateixa. Si no podeu venir, us el portem mitjançant el servei de Préstec sense desplaçament.

L’adreça on fer les peticions és direcciobiblioteca@icab.cat o biblioprestec@icab.cat

Només recordar-vos que els llibres que us podreu endur ja han passat la quarantena.

Per consultar, estudiar o utilitzar les bases de dades presencialment haurem d’esperar a Fases posteriors a l’1. Però recordeu que teniu molts serveis digitals, des de llibres, revistes a bases de dades... consulteu tota la informació aquí.

De moment us esperem segons el màxim de serveis permesos  perquè a més dels recursos digitals, pugueu usar tots els llibres en paper!!!

 

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable

Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona (ICAB)
CIF: Q-0863003-J
Contacte DPD: dpd@icab.cat

Finalitat

Gestió dels serveis sol.licitats i comunicació d’informació sobre serveis i activitats de l’ICAB.

Legitimació

En base al contracte o condicions de la prestació del servei,   la Llei 2/1974 de 13 de febrer, sobre Col.legis Professionals, la Llei 7/2016 de 31 de maig, d’exercici de la Professió, els Estatuts de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i el consentiment  inequívoc.

Destinataris

Només els necessaris per a l’execució del contracte i en compliment d’obligacions legals.

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, a més d’altres drets, com s’explica en la informació addicional de la política de protecció de dades

Informació addicional

Per a més informació sobre la política de protecció de dades pot consultar el següent enllaç:  https://www.icab.cat/avisLegal?id=26

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat