Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

La Biblioteca de l'ICAB actualment ofereix els mateixos serveis de sempre

22/06/2020
La Biblioteca del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona actualment ofereix els mateixos serveis de sempre, però de forma virtual. A l’apartat digital de la Biblioteca hi trobareu més de 10.000 llibres electrònics i bases de dades de legislació, jurisprudència i formularis en accés obert per a persones col·legiades i associades.
La Biblioteca de l'ICAB actualment ofereix els mateixos serveis de sempre

L'horari del servei de préstec (llibres en paper), i amb cita prèvia, és de dilluns a divendres de 9 a 15h. Les peticions s’han d’adreçar a biblioprestec@icab.cat o direcciobiblioteca@icab.cat

L’accés i consulta presencial a la Biblioteca es podrà fer tan aviat com s’acompleixin tots els protocols de sanitat, de seguretat i d’higiene regulats pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Cal tenir present que el gran inconvenient és que els llibres han d'estar en quarantena 14 dies, per tant tot llibre que surti i retorni a la Biblioteca ha de romandre en aïllament.

Tan bon punt es puguin reprendre les activitats presencials a la Sala de Lectura i a la Sala de Base de Dades, serà comunicat a través de la pàgina web de l’ICAB.

Per accedir a tota la documentació digital cliqueu aquí.

Per a qualsevol altra informació, envieu un e-mail a direcciobiblioteca@icab.cat

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat