Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Conferència inaugural del 5è Congrés on-line de l’Advocacia de Barcelona: ‘Sector Turístic i hoteler en temps de crisi: l'arbitratge fast track com a possible solució?’

25/06/2020
La inauguració del 5è Congrés de l’Advocacia de Barcelona tindrà lloc on-line el dilluns 29 de juny de 2020, d’11 a 12:30h, amb una videoconferència sobre l’arbitratge fast track per al sector turístic i hoteler arran de la crisi de la COVID-19.
Conferència inaugural del 5è Congrés on-line de l’Advocacia de Barcelona: ‘Sector Turístic i hoteler en temps de crisi: l'arbitratge fast track com a possible solució?’

La Degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), Mª Eugènia Gay, presentarà la sessió, que comptarà amb la participació, com a ponents, de  Juli de Miquel Berenguer, president del Tribunal Arbitral de Barcelona; Roger Pallarols Taylor, president del Gremi de Restauració de Barcelona; Mercè Pigem i Palmés, vocal del Tribunal Arbitral de Barcelona, i Jordi Sánchez Sánchez-Crespo, advocat.

La moderació anirà a càrrec del Secretari de la Junta de Govern de l’ICAB, Jesús Sánchez García, i de Pedro del Rosal Segura, periodista jurídic des de Wolters Kluwer per a Cinco Días i El País.

Cal recordar que, des del passat mes d'abril, el Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB) disposa d'un procediment ràpid de resolució arbitral de conflictes (fast track) perquè pugui adreçar-s'hi qui necessiti una solució ràpida i definitiva.

Aquest procediment presenta un especial interès en l'actual context, davant la previsible multiplicació de conflictes derivats de relacions contractuals per la situació provocada per la COVID-19. Es tracta d’un procediment àgil i plenament garantista.

Contactes