Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Reobertura de les oficines de l'Agència Tributària de Catalunya per a la ciutadania

29/05/2020
Es recorda que els professionals estan subjectes a l’obligació de tramitació telemàtica, d’acord amb l’Ordre VEH/85/2017, d'11 de maig, per la qual s'estableix l'obligació de l'ús dels mitjans electrònics en les presentacions i pagament de diverses autoliquidacions per a determinats obligats tributaris.
Reobertura de les oficines de l'Agència Tributària de Catalunya per a la ciutadania

En relació a la ciutadania, us informem que, a partir del dia 1 de juny (o del dia 2, si l’1 és festiu), l’Agència Tributària de Catalunya tornarà a obrir les seves oficines per oferir atenció presencial adreçada a persones físiques. Aquesta només es prestarà amb cita prèvia i seguint estrictes mesures de seguretat, amb l’aforament limitat 

En concret, reobriran l’Oficina Central de Barcelona Zona Franca, les delegacions territorials a Girona, Lleida i Tarragona, totes les oficines territorials i l’Oficina de Serveis Tributaris a l’Hospitalet de Llobregat, les quals romandran obertes de dilluns a divendres en horari de 8:30 a 14 hores. Pel que fa a les oficines de serveis tributaris, obren les seves portes les d’Olot i Ripoll, les quals romandran obertes de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores.