Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa › Secció de Dret Civil › Conferències on-line

Conferència on-line: 'Pacta sunt servanda vs clàusula rebus en contractes d'arrendament de local de negoci'

17/06/2020
El dilluns 22 de juny, a les 17 hores, la Comissió de Normativa de l'ICAB en col·laboració amb la Secció de Dret Civil van organitzar una conferència on-line per abordar la disjuntiva entre el principi de 'pacta sunt servanda' i la clàusula rebus sic stantibus' per fer front a la situació provocada per la COVID-19 en els contractes d'arrendament de local de negoci.

Va presentar la conferència Marta Legarreta, advocada i secretària de la Secció de Dret Civil de l'ICAB. La moderarà Cristina Vallejo, advocada i diputada de la Junta de Govern de l'ICAB

Van participar com a relatora Chantall Moll, professora de Dret Civil de la Universitat de Barcelona, vicepresidenta de la Secció de Dret Civil de l'ICAB, i com a ponents Fernando Lacaba, magistrat, president de l'Audiència Provincial de Girona; Javier Orduña, exmagistrat de la Sala 1a del TS i Catedràtic de Dret Civil de la Universitat de València i Jesús Sánchez, advocat, president de la Comissió de Normativa i secretari de la Junta de Govern de l'ICAB.

La conferència es va desenvolupar de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

Documents

Contactes