Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Secció de Dret Ambiental › Conferències on-line

Conferència on-line: 'Novetats legislatives en matèria de medi ambient i sostenibilitat'

02/07/2020
La Secció de Dret Ambiental del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) va organitzar el 14 de juliol de 2020, de 12 a 13:30h, aquesta videoconferència. VÍDEO JA DISPONIBLE!
Conferència on-line: 'Novetats legislatives en matèria de medi ambient i sostenibilitat'

La Llei 5/2020, de 29 d’abril, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic i de creació de l’impost sobre les instal·lacions que incideixen en el medi ambient, aplega les darreres modificacions legislatives que s’han aprovat a Catalunya en matèria de medi ambient i sostenibilitat.

En aquesta sessió es van tractar les modificacions més rellevants que afecten a la Llei 20/2009, de 4 de desembre, de prevenció i control ambiental d’activitats (PCCA), en matèria de residus, canvi climàtic, contaminació acústica, ordenació d’aigües, i la creació de l’impost sobre les instal·lacions que incideixen en el medi ambient. 

Hi van participar com a ponents les advocades Roser Puig, Natalia Centella i Jéssica Ramírez, vocals i secretària, respectivament, de la Secció de Dret Ambiental de l’ICAB.

La presentació va anar a càrrec de Jordi Arteaga, advocat i també vocal de la Secció de Dret Ambiental.

La conferència es va desenvolupar de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

Conferencia on-line: "Novedades legislativas en materia de medio ambiente y sostenibilidad" from ICAB on Vimeo.

Contactes