Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de la Infància i de l'Adolescència › Conferències on-line

Conferència on-line: 'Llei de Protecció a la Infància: La jurisdicció de família com Garantia dels drets de nens, nenes i adolescents'

15/06/2020
Vídeo ja disponible.
Conferència on-line: 'Llei de Protecció a la Infància: La jurisdicció de família com Garantia dels drets de nens, nenes i adolescents'

La Secció de Dret de la Infància i de l'Adolescència de l'ICAB va organitzar el dijous 18 de juny, a les 18:30 hores, una conferència per analitzar les novetats que introdueix el Projecte de Llei Orgànica de Protecció integral a la Infància i l'Adolescència davant la violència.

Va moderar la sessió M. del Pilar Tintoré, advocada i presidenta de la Secció de Drets de la Infància i de l'Adolescència de l'ICAB.

Van participar com a ponents Maria Dolors Lozano, presidenta de l'Associació Espanyola d'Advocats de Família (AEAFA); Mercè Mira, presidenta de la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF); Xavier Abel, magistrat-Jutge del Jutjat de Primera Instància núm. 14 de Barcelona (Família) i president de la Plataforma Dret i Família; i Emelina Santana, magistrada-presidenta de la Secció 24 bis de l'Audiència Provincial de Madrid.

La conferència es va desenvolupar de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

Contactes