Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Premis, Beques i Subvencions

Convocats els Premis Jurídics ICAB 2020

19/08/2020
Ja està obert el termini per a presentar-se a diversos premis jurídics que convoca l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).
Convocats els Premis Jurídics ICAB 2020

Premi Memorial Pedro Martín García 2020

El premi està destinat a guardonar un treball o article sobre Dret Processal Penal. La data límit de presentació és l'1 de desembre de 2020

Premi Jurídic Ferrer Eguizábal 2020 sobre Dret Financer i Tributari

El premi està destinat a guardonar la millor monografia publicada o inèdita i el millor projecte d'investigació sobre Dret Financer i Tributari . La data límit de presentació és l'1 de desembre de 2020.

Premi 'In memoriam Juan Carlos Elías'

Destinat a guardonar la millor proposta motivada, en forma d’article o no, de millora en els pactes dels fulls d’encàrrec professional, la facturació o minutació, les taxacions de costes i jures de comptes i, en general, els honoraris professionals de l’advocacia. La data límit de presentació és l’1 de desembre de 2020.

Premi Feixó Carreras 2020 per a noves promocions

El Premi està destinat a ajudar a la realització d’un treball sobre un tema de Dret Processal o Organització Judicial. La data límit de presentació serà l’1 de desembre de 2020.

Premi Memorial Degà Roda i Ventura 2020

El Premi està destinat a guardonar els millors treballs que versin sobre Col·legis professionals i l’exercici de les professions liberals, especialment l’advocacia, publicats en el territori de l’Estat espanyol i escrits en qualsevol de les llengües oficials d’aquest entre l’1 de gener i l’1 de desembre de 2020

ALTRES PREMIS

Premi de Treballs de recerca convocat per l’Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses

El premi està destinat a guardonar els treballs de recerca sobre la figura del perit judicial.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Secretaria de Junta de Govern
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat