Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Cultura / Seccions › Secció de Dret Concursal › Conferències on-line

Conferència on-line: 'Primera aproximació al text refós de la Llei Concursal'

08/06/2020
La Secció de Dret Concursal de l'ICAB organitza el dimarts 9 de juny, a les 17 hores, una conferència on-line per realizar una aproximació a les novetats introduïdes pel Reial Decret Legislatiu 1/2020, de 5 de maig, pel que s'aprova el text refòs de la Llei Concursal.
Conferència on-line: 'Primera aproximació al text refós de la Llei Concursal'

Moderarà la sessió Pau Ballvé, advocat i president de la Secció de Dret Concursal de l'ICAB.

Hi participaran com a ponents Luís Rodríguez Vega, magistrat de la Secció 15a. de l'Audiència Provincial de Barcelona i José María Ribelles, magistrat de la Secció 15a. de l'Audiència Provincial de Barcelona.

La conferència es desenvoluparà de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

La sessió forma part de les activitats formatives organitzades per donar a conèixer les novetats que s'han introduït en la Llei Concursal. En aquest context, del 16 de juny al 28 de juliol l'ICAB imparteix el Curs on-line sobre el text refòs de la Llei Concursal. Dotze sessions impartides per magistrats i magistrades dels Jutjats Mercantils de Barcelona.

Contactes