Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Premis, Beques i Subvencions › Formació / Biblioteca

RESOLUCIÓ PDA/1414/2020, de 17 de juny, per la qual es convoca la sisena edició dels Premis DonaTIC del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

18/06/2020
Publicat al DOGC de 18-06-2020

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8157/1799970.pdf

El termini de presentació de la sol·licitud, juntament amb els documents adjunts corresponents, és de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. A efectes de còmput de terminis, la recepció de la documentació en el Registre electrònic de la Generalitat en un dia inhàbil s'entén efectuada la primera hora del primer dia hàbil següent.

Les sol·licituds i els altres tràmits del procediment de presentació de candidatures s'han de presentar o efectuar per mitjans electrònics a través de la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya, https://web.gencat.cat/ca/tramits/21697.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat