Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Comissió d'Advocats/des Mediadors/des | Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes) › Conferències on-line

Conferència on-line: 'Arbitratge post-COVID-19: una via alternativa, ràpida i adaptable a la nova realitat'

15/05/2020
El Centre ADR - ICAB de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza el divendres 22 de maig, a les 12h, una conferència on-line en què s'analitzarà l'arbitratge com a una via alternativa i rápida de resolució de conflictes en la realitat posterior al COVID-19. Presentarà la sessio Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB, i la moderarà Frederic Munné, diputat de la Junta de Govern de l'ICAB.
Conferència on-line: 'Arbitratge post-COVID-19: una via alternativa, ràpida i adaptable a la nova realitat'

Els ponents de la conferència són Juli de Miquel Berenguer, advocat i àrbitre, President del Tribunal Arbitral de Barcelona, Francisco Javier Orduña Moreno, catedràtic de Dret Civil a la Universitat de València, ex magistrat del Tribunal Suprem, José Carlos Fernández Rozas, catedràtic de Dret Internacional privat de la Universitat Complutense de Madrid, i José María Alonso Puig, advocat i àrbitre, degà del Ilustre Colegio de Abogados de Madrid.

La degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay i Rosell, s'encarregara de fer la presentació. La sessió serà moderada per Frederic Munné Catarina, advocat i àrbitre, diputat de la Junta de Govern, responsable del Centre ADR-ICAB i de la Comissió d'Arbitratge de l'ICAB.

L'assistència a aquesta Jornada computarà com a formació continuada de conformitat amb l'article 21 del Decret 135/2012.

La conferència es desenvoluparà de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

 

Contactes