Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Secció de Dret Processal › Crisi sanitària

Conferència on-line: 'Còmput de terminis processals i la seva represa després del cessament de l'estat d'alarma. Les vistes telemàtiques'

20/05/2020
La Secció de Dret Processal de l'ICAB organitza el dijous 21 de maig, a les 13 hores, una conferència on-line que té com a objectiu analitzar el nou còmput dels terminis processals a què fa referència l'article 2 del Reial Decret 16/2020, de 28 d'abril, de mesures processals i organitzatives per fer front al COVID-19, així com la celebració de vistes telemàtiques.
Conferència on-line: 'Còmput de terminis processals i la seva represa després del cessament de l'estat d'alarma. Les vistes telemàtiques'

També s'abordaran els criteris generals aprovats per la Comissió Permanent de Consell General de Poder Judicial per homogeneïtzar les mesures i recomanacions dels Tribunals Superiors de Justícia i els acords del TSJC per a la reactivacio de l'activitat judicial.

Participaran com a ponents Fernando García, secretari de la Secció de Dret Processal de l'ICAB i Beatiz Gil, vocal de la Secció de Dret Processal. La presentarà i moderarà Luís Rodríguez Pitarque, president de la Secció.

La conferència es desenvoluparà de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

 

Documents

Contactes