Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de Dret Civil › Secció de Dret de la Construcció › Conferències on-line

Conferència on-line: 'Efectes jurídics del COVID-19 en dret de la construcció'

18/05/2020
Les Seccions de Dret Civil i de Dret de la Construcció de l'ICAB organitzen dimarts 26 de maig, a les 17h, una conferència on-line per analitzar la problemàtica jurídica originada per les mesures legals adoptades pel Govern amb motiu de la pandèmia del COVID-19 en els contractes d'arrendament d'obra immobiliària. La sessió serà presentada per Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB, i moderada per Alejandro Fuentes-Lojo Rius, diputat de la Junta de Govern de l'ICAB.
Conferència on-line: 'Efectes jurídics del COVID-19 en dret de la construcció'

En aquesta conferència participaran com a ponents: Chantal Moll de Alba, advocada i vicepresidenta de la Secció de Dret Civil de l'ICAB, Paco Echeverría Summers, advocat, Doctor en Dret i vocal de la Comissió de Codificació de Catalunya, i José Manuel Garrido Gómez, advocat i president de la Secció de Dret de la Construcció de l'ICAB.

La conferència es desenvoluparà de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

 

Contactes