Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Altres Cursos › Secció de Dret Mercantil › Conferències on-line

Conferència on-line: 'Celebració a distància de Juntes generals i Consells d'administració en l'actual situació'

18/05/2020
La Secció de Dret Mercantil de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza el dimecres 27 de maig, a les 11h, una conferència on-line en què es tractaran els principals reptes legals que planteja la celebració per mitjans telemàtics de les juntes generals i de les sessions dels òrgans d'administració col·legiats de les societats de capital, a la llum de la normativa ja vigent i l'aprovada amb caràcter excepcional en el context de la crisi de la COVID-19, així com de les seves perspectives de cara al futur immediat.
Conferència on-line: 'Celebració a distància de Juntes generals i Consells d'administració en l'actual situació'

Els ponents de la sessió són José Ramon Morales, advocat, i Maria Luisa d'Alarcón, advocada. Presentarà i moderarà la sessió Lluís Esquerra, advocat i president de la Secció de Dret Mercantil de l'ICAB. 

La sessió es desenvoluparà de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

 

Contactes