Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Departament Internacional ICAB › Conferències on-line

Jornada en línia sobre 'Experiències judicials davant la Covid-19 a Espanya, Itàlia, República Dominicana i Veneçuela'

28/08/2020
Se celebrarà el 31 d'agost de 2020 a les 16h (hora penisular espanyola) per Google Meet. Organitzada pel Vice-rectorat Acadèmic de la Universitat de Carabobo (Veneçuela).
Jornada en línia sobre 'Experiències judicials davant la Covid-19 a Espanya, Itàlia, República Dominicana i Veneçuela'

La degana de el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i presidenta de la Comissió de Relacions Internacionals del Consejo General de la Abogacía Española, Mª Eugènia Gay, presentarà el seminari junt a Ulises Rojas, vice-rector acadèmic de la Universitat de Carabobo.

Hi participaran com a ponents Carmen Pérez Andújar (Espanya), vicesecretària de Mitjans Materials i Tecnològics del Consejo General de la Abogacía Española; Silvia Zorzetto (Itàlia), advocada i professora de la Universitat de Milà; Leonardo Recio (República Dominicana), membre titular del "Consejo del Poder Judicial de la República Dominicana" i president de les comissions de Signatures Electròniques, Implementació d'Office 365 i Plataformes Tecnològiques del Poder Judicial de la República Dominicana; i Gustavo Adolfo Amoni Reverón (Veneçuela), professor de Dret Administratiu III i Teoria de la Jurisdicció a la Universitat Central de Vençuela.

Inscripció gratuïta AQUÍ.